Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@09:56:21 GMT

سامانه های دولتی هفت دست، شام و ناهار خدمات هیچی!

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۵۶۶۶

سامانه های دولتی هفت دست، شام و ناهار خدمات هیچی!

دولت الکترونیک در یک تعریف متداول به معنای امکان دریافت خدمات دولتی و حاکمیتی از طریق ابزار الکترونیکی است. یکی از مشکلات کنونی پیاده سازی دولت الکترونیک در کشور، نبود یک سامانه جامع کشوری و یکپارچه دریافت خدمات الکترونیک در کشور می باشد.

اگر نگاهی به پایگاههای خدمات رسانی الکترونیکی دولتی بیاندازیم درمی‌یابیم که این پایگاهها اکثراً تک منظوره بوده و برای امور خاصی در حوزه یک دستگاه اجرایی مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله اینها می توان به سامانه های ثنا (قوه قضاییه)، سامانه تهران من (شهرداری تهران)، سامانه خدمات انتظامی (پلیس + 10) و ... اشاره نمود. 

ایده ایجاد یک درگاه واحد ارایه خدمات (iran.ir) اگرچه در سنوات مختلف دنبال شده بود ولی متاسفانه به دلیل عدم تجمیع پایگاههای اطلاعاتی مختلف در کشور و البته عدم تمایل دستگاههای مختلف اجرایی برای واگذاری پایگاه داده خویش در اختیار یک نهاد دیگر متاسفانه با شکست مواجه گردیده است و هم اکنون عملاً این سامانه بلا استفاده مانده است. 

پیشنهاد آن است که با تعریف یک پست الکترونیک بر اساس شماره ملی افراد، تمامی اعلامیه ها، قبوض خدماتی، اخطارها و اطلاع رسانی های حاکمیتی از این طریق به اطلاع مردم برسد 

در عین حال افراد برای دریافت انواع خدمات مختلف نیاز به احراز هویت چندگانه و مراجعه متعدد به دستگاهها یا دفاتر ارایه خدمات مربوط، نداشته باشند. این موضوع به خصوص برای اطلاع رسانی های مهم مالیاتی ، قضایی و غیره روشی کارآمد محسوب می شود که البته نیاز دارد تا قبل از هر چیز امکان ارایه خدمات مختلف در یک درگاه یکپارچه فراهم شود. در حالیکه امروزه اصولاً ارایه خدمات دولتی و حاکمیتی تبدیل به کسب و کار برای برخی گردیده است که خود مانعی برای تجمیع اطلاعات و ارایه درگاه یکپارچه خدمات هستند. 

اتصال کدملی هر فرد به  پست الکترونیکی ، نشانی اقامت، شماره تلفن ، حسابهای بانکی و... کمک می کند تا گامی مهم برای ارایه خدمات یکپارچه دولت الکترونیک، برداشته شود و بسیاری از فرآیندهای تکراری دستگاههای مختلف اجرایی و حاکمیتی با استعلام برخط از طریق این سامانه و بدون اتلاف وقت صورت پذیرد.

مطلب آخر اینکه برای بهره گیری از دانش روز دنیا تنها کافی است از مزیت در حال توسعه بودن خویش ! استفاده کنیم و با استفاده از تجارب حاصل شده از سایر کشورها آن را پیاده کنیم. 

منبع: الف

کلیدواژه: ارایه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۵۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر

زهرا سیدمعلمی، در نشست مشارکت سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه که در ارتباط با پویش کشوری سلامت دهان و دندان برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما در این پویش علاوه بر آگاه سازی مردم درباره سلامت دهان و دندان خود، حساس سازی مسئولین سایر سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی است، تا مشارکت و توجه آنها را به این موضوع مهم جلب کرده و تفاهم و همکاری‌ها در این حوزه بیشتر شود.

وی با بیان اینکه همه افراد در هر دوره‌ای از زندگی با نوعی از بیماری دهان و دندان درگیر هستند، گفت: پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه و بی دندانی از جمله بیماری‌هایی است که در سنین ابتدایی و سپس در میانسالی و پیری شایع می‌شود.

مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت افزود: شایع‌ترین بیماری بشر مربوط به پوسیدگی دندان است و ۴۵ درصد از جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند.

سیدمعلمی خاطرنشان کرد: میزان پوسیدگی دندان در کودکان ۱۲ ساله ایرانی ۱/۸۴ است یعنی به طور متوسط هر کودک ۱۲ ساله ایرانی نزدیک به ۲ دندان پوسیده دارد. این وضعیت در جهان وضعیت نسبتا خوبی است ولی در سنین میانسالی میزان پوسیدگی در افراد جامعه افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: باید شاخص پوسیدگی دندان را بهبود ببخشیم و این نیازمند اقدامات پیشگیری هوشمندانه است.

سیدمعلمی ضمن مقایسه اقتصادی بین ارائه مراقبت‌های پیشگیرانه و یا انجام درمان‌های پایه و ارائه درمان‌های پیچیده و پرهزینه، افزود: با انجام اقدامات پیشگیری و درمانی پایه صرفه جویی اقتصادی زیادی در سلامت مردم و نظام سلامت می‌شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، توسعه عدالت در سلامت، پایداری ارائه خدمات دندان پزشکی در مناطق محروم، گسترش مراقبت‌های دهان و دندان برای دستیابی به هدف پوشش همگانی سلامت و بهبود سلامت دهان و دندان عموم جامعه را از اهداف دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت عنوان کرد.

سیدمعلمی افزود: برای کاهش پرداخت از جیب مردم در خدمات دندانپزشکی، علاوه بر رایگان کردن این خدمات در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و تعدیل تعرفه‌های دولتی در شهرها، از تلاش‌ها و رایزنی‌ها برای گسترش پوشش بیمه‌ای در خدمات دندان پزشکی خبر داد و گفت: امیدواریم علاوه بر بخش دولتی، دندانپزشکان بخش خصوصی نیز طرف قرارداد بیمه‌های پایه شوند تا بتوانند با کاهش هزینه‌ها به مردم خدمات دندانپزشکی را ارائه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها