Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از بندرانزلی، سید مهدی نقوی عضو هیأت مدیره و معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه از طریق ارائه خدمات متنوع به سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی، این منطقه به الگوی موفقی از اجرای دولت الکترونیک تبدیل شده اظهار داشت: تسهیل و تسریع در خدمات قابل ارائه تحت وب، امکان انجام امور اداری مرتبط با فعالین اقتصادی و سرمایه گذاران در هر زمان و مکان بدون الزام مراجعه فیزیکی، کاهش هزینه های تردد و صرف زمان جهت انجام امور اداری و رعایت حقوق شهروندی با توجه به امکانات جدید ارتباطی، مهمترین شاخص ها و دست آوردهای اجرای دولت الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سازمان منطقه آزاد انزلی به عنوان یک سازمان پیشرو در ارائه خدمات دولت الکترونیک، زیرساخت ها و خدمات متنوعی در اختیار ارباب رجوع خود قرار داده اضافه کرد: خدماتی که در چارچوب دولت الکترونیک از سوی این سازمان ارائه می‌شود در زمینه‌های سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی، مکاتبات اداری، فعالیت‌های عمرانی و شهرسازی، امور بندری و حوزه های مرتبط با گردشگری است.

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد انزلی مهمترین خدماتی که بر بستر دولت الکترونیک در حوزه های مرتبط با فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری ارائه می شود را از این قرار عنوان کرد: سامانه ثبت شرکت ها و مالکیت معنوی و صنعتی، سامانه صدور مجوز فعالیت های اقتصادی، سامانه استعلام مجوزهای اقتصادی، سامانه جامع امور صنایع و سامانه جامع خودرویی منطقه آزاد انزلی، مجموعه خدماتی است که در راستای آسان سازی فرآیندهای اداری مرتبط با فعالیت های مختلف مرتبط با امور اقتصادی و سرمایه گذاری از سوی این سازمان ارائه می شود.

نقوی افزود: از سوی دیگر سامانه پیش اظهاری در گمرک منطقه به منظور تسریع در ترخیص کالا، سامانه ثبت سفارش و سامانه کمیسیون ارزش افزوده، نیز در لیست خدمات در حال ارائه از سوی سازمان قرار دارد.

وی در خصوص خدمات دولت الکترونیک در بخش های عمرانی و شهرسازی گفت: سامانه خدمات الکترونیک مجوزهای شهرسازی، سامانه نظام مهندسی سازمان منطقه آزاد انزلی، سامانه مهندسین نقشه بردار و سامانه Epl از جمله مهمترین سامانه هایی که در بخش های مرتبط با فعالیت های معاونت عمرانی و شهرسازی ارائه می شود.

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه به منظور راهنمایی و اطلاع رسانی به ارباب رجوع سازمان با تکیه بر خدمات دولت الکترونیک در درب ورودی ساختمان اداری سازمان، میز خدمت حضوری و الکترونیکی مستقر شده است اضافه کرد: به منظور رعایت حقوق شهروندی مراجعه کنندگان به سازمان و کاهش مراجعات فیزیکی سامانه رهگیری مکاتبات اداری، سامانه صدور کارت سبز مسافری ایجاد شده و در راستای اعمال نظارت شهروندان بر عملکرد بخش های مختلف سازمان نیز سامانه صدای شهروند و سامانه ثبت انتقادات و پیشنهادات در پرتال سازمان ایجاد شده است.

وی با اشاره به وجود سامانه جامع امور بندری جهت بهره مندی تجار و بازرگانانی که کالاهای خود را از طریق مجتمع بندری کاسپین وارد و صادر می کنند، افزود: در حوزه های زیرساختی دولت الکترونیک نیز پروژه ایجاد شبکه فیبر نوری و بستر دسترسی برای ارتباطات ثابت پرسرعت با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی مورد بهره برداری قرار گرفته و در عین حال سامانه شهرهوشمند و خدمات شهروندی هوشمند به صورت پایوت در سطح کشور، با همکاری شرکت ایرانسل در منطقه آزاد انزلی ایجاد شده است.

عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی، خدمات الکترونیک سازمان متبوع خود را در بخش گردشگری مشتمل بر سامانه اطلاعات مکانی و جغرافیایی محدوده منطقه و سامانه تور مجازی ۳۶۰ درجه اعلام کرد و گفت: سامانه های کاربردی درون سازمانی شامل سامانه اتوماسیون اداری، سامانه یکپارچه آماری، سامانه گردش کار و سامانه پیام کوتاه نیز جزو سامانه هایی است که با استفاده از ظرفیت های خدمات قابل ارائه در دولت الکترونیک، تسهیل و تسریع ارتباطات درون سازمانی، بابرخی نهادهای استانی و کشوری و دبیرخانه شورایعالی از سوی این سازمان در دسترس قرار گرفته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حقوق دولت الکترونیک زمان و مکان سرمایه گذاران کاهش هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۰۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: سال گذشته چهار هزار مددجوی بهزیستی این استان با دریافت تسهیلات بانکی مشغول به فعالیت اقتصادی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید کمال صدیقی امروز –سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ در بازدید از طرح‌های اشتغال‌زایی معلولان و طرح خدمات جهادی تیران و کرون اظهارکرد: خودکفایی و کاهش وابستگی مددجویان سازمان بهزیستی جز اولویت برنامه‌های این سازمان قرار گرفته که با توانمندسازی و ارائه تسهیلات انجام می‌شود.

وی افزود: سال گذشته بالغ بر چهار هزار نفر از مددجویان بهزیستی استان اصفهان با دریافت تسهیلات بانکی فرصت اشتغال برای خود فراهم کرده‌اند و زمینه خودکفایی آنان فراهم شده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه این تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه و بازپرداخت بلند مدت پرداخت شده، ادامه داد: سقف تسهیلات سه میلیارد ریال بوده که به طرح‌های تولیدی مولد اختصاص پیدا می‌کند.

صدیقی با اشاره به اینکه بخشی از کارفرمایان با دریافت این تسهیلات فرصت اشتغال برای مددجویان ایجاد می‌کنند، خاطرنشان‌کرد: کارفرما ملزم به پرداخت حقوق و بیمه نیرو بوده و دولت هم برای حمایت از چنین سرمایه گذارانی علاوه بر تخصیص تسهیلات متناسب با نیروی بکار گرفته شده، بسته‌های تشویقی نیز اختصاص می‌دهد.

وی اضافه کرد: مددجویان به شرط داشتن پروانه اشتغالی و یا مدرک فنی حرفه‌ای برای ایجاد اشتغال قادر به دریافت تسهیلات هستند که سازمان بهزیستی در تعامل با نهادهای حرفه‌ای آموزی شرایط فراگیری مهارت را برای مددجویان تسهیل کرده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان یادآورشد: دستگاه‌های دولتی نیز در آزمون‌های استخدامی نیز به معلولان فرصت داده‌اند که این موضوع نیز از دغدغه‌های سازمان بهزیستی و مطالبه جامعه معلولان بوده و دولت بر اساس قانون باید سه درصد از سهمیه استخدام‌های دستگاه‌های اداری را به این افراد اختصاص بدهد.

صدیقی به طرح‌های جهادی بهزیستی در تعامل با دیگر نهادهای خدماتی و مردمی اشاره کرد و گفت: اعزام این گروه‌ها به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم استان اصفهان باعث ارائه خدمات مورد نیاز و محرومیت زدایی شده است.

وی ارائه خدمات روانشناسی، حمایتی، توانبخشی، معاینه سرپایی، آموزشی و فرهنگی از جمله فعالیت‌هایی گروه‌های جهادی اعلام کرد و اذعان داشت: خدمات تکمیلی در صورت امکان نیز به مراجعین در مراکز تحت پوشش بهزیستی ارائه می‌شود.

کد خبر 751571

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری با منطقه آزاد اولویت نخست دانشگاه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
  • قالیباف: سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم