Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@09:12:44 GMT

شهرداری‌ها در اجرای طرح سیماک فعال‌تر شوند

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۱۱۸۷۳

شهرداری‌ها در اجرای طرح سیماک فعال‌تر شوند

زارع اجرای طرح سیماک و ارائه خدمات الکترونیک را موجب بهبود فضای کسب و کار، تسریع و تسهیل ارائه خدمات همچون صدور مجوز ساخت و ساز و کاهش مراجعات حضوری دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان، «ارسلان زارع» در شورای راهبری و توسعه مدیریت استان، اظهار داشت: ارائه خدمات دولت الکترونیک یکی از موضوعات مورد تأکید رییس‌جمهوری در راستای تحقق سلامت نظام اداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار گیلان با اشاره به اینکه اقدامات خوبی که در بخش خدمات الکترونیک املاک (طرح سیماک) انجام شده و بخشی از این اقدامات به صورت پایلوت است، گفت: گیلان از استان‌های پیشرو در اجرای طرح سیماک در سطح کشور است.

 

وی افزود: هزار و 329 دهیاری، 220 دفتر پیشخوان دولت، 48 دفتر ICT و 35 شهرداری در اجرای پروژه سیماک فعال هستند که می‌بایست تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه زمین و املاک و نیز‌ شهرداری‌ها در سامانه فعال‌تر شوند.

 

استاندار گیلان بر ضرورت تقویت مشارکت‌ها، اصلاح فرآیندها و زیرساخت‌های دولت الکترونیک تأکید و تصریح کرد‌: در این مسیر تمامی فعالیت‌ها صرفاً محدود به دستگاه‌های دولتی نمی‌شود بلکه همه نهادهای عمومی غیر دولتی همچون شهرداری‌ها باید مشارکت و درجهت بهبود ارائه خدمات تلاش کنند.

 

زارع اظهار داشت: دولت الکترونیک کاهش مراجعات حضوری، نظارت بیشتر، خود کنترلی و کاهش فساد اداری را به دنبال دارد و زمینه ارزیابی عملکرد و سرعت عمل را بالا می‌ برد و این موضوعات در شفاف سازی خدمات برای مردم دارای اهمیت است.

 

وی بر ضرورت پیگیری عقد تفاهم نامه فی‌مابین استانداری گیلان و سازمان فناوری اطلاعات کشور در خصوص واگذاری مجوز بهره‌برداری از زیرساخت مرکز داده استان تأکید و خاطر نشان کرد: در راستای توسعه زیرساخت SDI نیز تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نقشه‌برداری کشور منعقد می‌شود.

 

استاندار گیلان همچنین با اشاره به اینکه چهار شهر رشت، آستارا، انزلی و لاهیجان در حوزه شهر هوشمند در سطح استان به عنوان پایلوت معرفی شدند، افزود: فرمانداری و شهرداری‌های این چهار شهر باید برنامه‌های کوتاه مدت خود را در حوزه هوشمندسازی شهری با محوریت خدمات به کارگروه توسعه الکترونیک و هوشمندسازی ارائه کنند.

 

نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر تسریع ثبت و یکپارچه سازی اموال غیرمنقول دستگاه‌ها در سامانه سادا اظهار داشت: تمامی دستگاه‌های اجرایی نسبت به تکمیل اطلاعات املاک خود در این سامانه اقدام و ذیحسابان دستگاه‌ها نیز موظف به استفاده از ابزارهای قانونی در جهت تحقق حداکثری آن هستند.

 

استاندار گیلان به بارگذاری 55 درصد از املاک دستگاه‌های اجرایی در سامانه سادا اشاره کرد وافزود: اگرچه اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفته اما قانع کننده نیست که امیدوارم تا پایان سال اطلاعات املاک دستگاه‌ها به صورت کامل در سامانه ثبت گردند.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد شهادت امام رضا ع اربعین حسینی پیاده روی اربعین ماه صفر نماز جمعه سالروز شهادت امام رضا ع امام رضا ع عزاداری طرح سیماک شهرداری های گیلان استاندار گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوهری: دستگاه تمام الکترونیک اخذ رأی قابل هک شدن نیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «سید عباس جوهری» رییس ستاد انتخابات استان تهران گفت: دستگاه اخذ رأی الکترونیک ارتباط اینترنتی و اینترانتی ندارد، پس هک نیز نمی‌شود.

وی افزود: کارت تعرفه امنیت دارد و مردم مطمئن باشند که کسی از آرای شخصی آنها مطلع نمی‌شود. دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای قابل هک شدن نیست چرا که با جایی ارتباطی ندارد و اطلاعات درونش ذخیره می‌شود.

جوهری تاکید کرد: صرف ارائه کد ملی برای رای دادن در مرحله دوم کافی نیست و رای دهنده باید یکی از پنج مدرک هویتی (شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه، گواهینامه و پایان خدمت) را همراه داشته باشد؛ چرا که مدارک رویت و اسکن شده و پس از احراز هویت، فرد می‌تواند رای دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جوهری: دستگاه تمام الکترونیک اخذ رأی قابل هک شدن نیست
  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی