Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@03:23:54 GMT

گیلان از استان‌های پیشرو در اجرای طرح سیماک است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۰۰۱۹۲

گیلان از استان‌های پیشرو در اجرای طرح سیماک است

استاندار گیلان با بیان اینکه گیلان از استان‌های پیشرو در اجرای طرح سیماک است، گفت: دولت الکترونیک کاهش مراجعات حضوری، نظارت بیشتر، خود کنترلی و کاهش فساد اداری را به دنبال دارد.

به گزارش ایسنا، ارسلان زارع در شورای راهبری و توسعه مدیریت استان، اظهار کرد: ارائه خدمات دولت الکترونیک یکی از موضوعات مورد تاکید رئیس جمهوری در راستای تحقق سلامت نظام اداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در بخش خدمات الکترونیک املاک (طرح سیماک) انجام شده که بخشی از این اقدامات به صورت پایلوت است، گفت: گیلان از استان‌های پیشرو در اجرای طرح سیماک در سطح کشور است.

وی افزود:۱۳۲۹دهیاری، ۲۲۰ دفتر پیشخوان دولت، ۴۸ دفتر ICT و ۳۵ شهرداری در اجرای پروژه سیماک فعال هستند که باید تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه زمین و املاک و نیز شهرداری‌ها در سامانه فعال‌تر شوند.

استاندار گیلان بر ضرورت تقویت مشارکت‌ها، اصلاح فرآیندها و زیرساخت‌های دولت الکترونیک تأکید و تصریح کرد: در این مسیر تمامی فعالیت‌ها صرفا محدود به دستگاه‌های دولتی نمی‌شود بلکه همه نهادهای عمومی غیر دولتی همچون شهرداری‌ها باید مشارکت و در جهت بهبود ارائه خدمات تلاش کنند.

زارع تصریح کرد: دولت الکترونیک کاهش مراجعات حضوری، نظارت بیشتر، خود کنترلی و کاهش فساد اداری را به دنبال دارد و زمینه ارزیابی عملکرد و سرعت عمل را بالا می برد و این موضوعات در شفاف سازی خدمات برای مردم دارای اهمیت است.

وی بر ضرورت پیگیری عقد تفاهم نامه فی‌مابین استانداری گیلان و سازمان فناوری اطلاعات کشور در خصوص واگذاری مجوز بهره‌برداری از زیرساخت مرکز داده استان تأکید و خاطرنشان کرد: در راستای توسعه زیرساخت SDI نیز تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نقشه‌برداری کشور منعقد می‌شود.

استاندار گیلان همچنین با اشاره به اینکه چهار شهر رشت، آستارا، انزلی و لاهیجان در حوزه شهر هوشمند در سطح استان به عنوان پایلوت معرفی شدند، افزود: فرمانداری و شهرداری‌های این چهار شهر باید برنامه‌های کوتاه مدت خود را در حوزه هوشمندسازی شهری با محوریت خدمات به کارگروه توسعه الکترونیک و هوشمندسازی ارائه کنند.

نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر تسریع ثبت و یکپارچه سازی اموال غیرمنقول دستگاه‌ها در سامانه سادا، بیان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی نسبت به تکمیل اطلاعات املاک خود در این سامانه اقدام و ذیحسابان دستگاه‌ها نیز موظف به استفاده از ابزارهای قانونی در جهت تحقق حداکثری آن هستند.

استاندار گیلان به بارگذاری ۵۵ درصد از املاک دستگاه‌های اجرایی در سامانه سادا اشاره کرد و گفت: اگرچه اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفته اما قانع کننده نیست که امیدوارم تا پایان سال اطلاعات املاک دستگاه‌ها به صورت کامل در سامانه ثبت شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح سیماک دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «علی بهادری جهرمی»سخنگوی دولت در مقدمه نشست خبری خود با اشاره به اینکه امروز روز بیماری‌های خاص است تصریح کرد: دولت سیزدهم برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج صندوقی را تاسیس کرد. در سال اول آن ۵ همت برای این صندوق تامین مالی شد در سال دوم فعالیت در ۱۴۰۲ مبلغ ۷ همت برای این صندوق اختصاص یافت در این مدت برای ۷ میلیون نسخه دارو تامین شده است که ۲۳۴ دارو مشمول این بیماران می شود. همچنین ۴ هزار کاشت حلزون شنوایی تامین شد و در این دولت کاشت حلزون شنوایی رایگان شد تا مشکل تکلم ناشنوایان برطرف شود.

وی در ادامه به دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم اشاره داشت و بیان کرد: پایان این هفته رییس جمهور برای دومین بار به استان قم سفر می‌کند این پانزدهمین سفر استانی در دور دوم به شمار می رود.

سخنگوی دولت با اشاره به دور دوم انتخابات تصریح کرد: ۲۱ اردیبهشت دور دوم انتخابات در ۱۵ استان و ۲۱ حوزه انتخابیه برای انتخاب ۴۵ نفر برگزار می‌شود. در دور اول انتخابات در ۴ حوزه انتخابیه رای گیری تمام الکترونیک موفق برگزارشد. در دور دوم در ۸ حوزه این اتفاق رخ می دهد که ۶۰ درصد صندلی های دور دوم مجلس به صورت الکترونیکی انتخاب می شوند. در هر شعبه به طور متوسط ۵ دستگاه وجود دارد که سرعت شمارش آرا و سهولت در رای گیری از مزایای ان است و امیدواریم شاهد انتخابات پر شوری باشیم.

بهادری جهرمی با بیان اینکه طرح ساماندهی اجاره بها با همکاری دولت و مجلس تدوین شد، تصریح کرد: دولت لایحه ای در این خصوص داشت که در ادامه با همکاری مجلس این طرح یکپارچه شد، نهایی شدن این قانون که به‌زودی به فوریت ابلاغ می شود به ساماندهی بازار مسکن و اجاره بها کمک می کند و برای تعیین سقف اجاره بها و نیز نظارت بر حسن اجرای آن و نظارت بر بنگاه های املاک را فراهم می کند. همچنین امکانات تشویقی برای تکمیل سامانه املاک دارد و به شناخت خانه های خالی و سوق دادن این خانه ها به بازار اجاره کمک می کند. مالیات های این بخش به سمت نوسازی بافت فرسوده هدایت می شود، سال گذشته با افزایش تولید و عرضه مسکن و نیز نظارت بر دفاتر مشاوران املاک و شناسایی و مالیات ستانی خانه های خالی نرخ تورم ساخت و ساز را مهار کردیم که امیدواریم با این قانون بازار اجاره بها را بیشتر کنترل کنیم و به مستاجران کمک شایانی شود.

خبر در حال تکمیل…

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تنگستان از مناطق پیشرو در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است
  • تامین ۱۳۷۹ دستگاه برای ثبت الکترونیک آرا در قائمشهر
  • سامانه بارشی عصر فردا از گیلان خارج می‌شود
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • ۷۵۰۰ رقبه اوقاف زنجان در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای «هک نشدنی» است
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن