Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، انوشیروان محسنی سه شنبه شب در مراسم افتتاح سامانه خدمت رسانی مددجویان در بستر دولت همراهUSSD با اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات،ارتباطات در حوزه بهزیستی گفت: چنانچه کشوری از این فناوری بهره مند نشود آن کشور دچار عقب ماندگی و کاهش راندمان کاری خواهد شد.

محسنی افزود: گسترش این تکنولوژی در دولت تدبیر و امید مورد توجه قرار گرفت و منجر به افزایش شفاف سازی،دسترسی،پاسخگویی و رضایتمندی و همچنین فراگیر شدن فناوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر ورئیس سازمان بهزیستی افزود: عصر امروز عصر تکنولوژی و ارتباطات است که باید خود را در مسیر رشد و تکنولوژی قراردهیم درغیر این صورت موجب عقب ماندگی جامعه می شود  که این همایش فرصتی برای کسب دستاورد علمی است تا در زمینه  اقدام و عمل موفق باشیم.

وی بیان کرد:اگر از جهان امروز عقب بمانیم از پیشرفت جا می مانیم و یا اثربخشی و کارکرد عملکرد ما کاهش می یابد که فکر دولت الکترونیک و ساماندهی مدیریت دولتی جهت اثربخشی شفاف سازی نقش مهمی دارد که سازمان بهزیستی کشور در توسعه تکنولوژی و داده های جدید خود را وفق داد.

محسنی اظهار داشت :کاهش آلودگی زیست محیطی،کاهش رفت و آمد برای افراد از مزایای فناوری اطلاعات ارتباطات و تحول اداری است  که باید نسبت به تولید اطلاعات و شواهد دقت شود و کارها روان سازی شود تا از گسترش تکنولوژی وتجهیز کردن اطلاعات و ارتباطات جهت خدمات مطلوب استفاده کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت:ضرورت ، ایجاب می کند که سازمان بهزیستی در همه زمینه ها پیشرو باشد، مخصوصا بحث تحول اداری و بحث استفاده از ابزارهای روز و توسعه فعالیتهای مربوط به آی تی در سازمانهای بهزیستی که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت:با آنکه پیشگیری از معلولیت از وظائف  بهزیستی نیست اما تلاش می کنیم با این اطلاعات و آماربه سیاست گذاری درست برسیم و نقشه راه را به درستی عمل کنیم.

دکتر محسنی بندپی از رونمایی سامانه خدمت رسانی مددجویان در بستر دولت همراه«USSD » خبر داد و اظهار داشت : سامانه خدمت رسانی مددجویان در بستر دولت همراه برای پایش مستمر خدمات و وضعیت مددجویان هم از طریق بهزیستی و هم توسط خود مددجو فعالیت خواهد کرد.

وی گفت: مزیت این طرح روش های دسترسی آسان به اطلاعات و خدمات مددجویی حتی از طریق گوشی های همراه غیر هوشمند، ایجاد زیر ساخت مناسب برای استقرار دولت همراه و هزینه پایین استفاده از خدمات است.    
     
دکتر محسنی افزود سامانه استعلام مددجو(ussd) ارائه خدمات الکترونیکی به جامعه هدف بهزیستی است که مددجویان بهزیستی می توانند با شماره گیری#۱۲۳*۴* از خدمات بهزیستی بهره مند شوند.

 در ادامه دکتر اشتریان دبیر کمیسیون امور اجتماعی دولت الکترونیک گفت: اطلاعات و داده ها جزء ثروت ملی و انحصاری جامعه است که باید از آن استفاده درست شود و مفهوم آن را به درستی نهادینه کنیم.

دکتر اشتریان افزود: دانش مدیریتی،زیستی و پزشکی و دیگر دانش ها غنی می شود که با سطوح دسترسی می توان پژوهشگران و دانشمندان از این آمارو اطلاعات جهت تحلیل و آنالیز استفاده کنند.

وی تصریح کرد:وظیفه ملی ماست تا به مقوله فناوری اطلاعات و ارتباطات بپردازیم و همچنین برای توسعه باید اخلاق حرفه ای و شرافت کاری را در سازمان افزایش دهیم که یکی از اشکالات، نداشتن تعامل ارائه اطلاعات از سایر دستگاها با این نهاد است که این امر باید میان دستگاهای اجرایی نهادینه شود.

دکتر اشتریان گفت:مفهوم جدید عدالت سایبری در حوزه فناوری اطلاعات در دسترس بودن  و دسترس پذیر بودن اطلاعات مددجویان بهزیستی است که در برنامه ششم این امر اجرا می شود.

وی بیان کرد: جمع آوری اطلاعات و آمار از حالت سنتی خارج شده و نوین شده که بدانیم علاوه بر فعالیتهای حوزه توانمندسازی مددجویان به این امرمهم در دسترس بودن توجه کنیم و در زمینه دولت الکترونیک همه ما مسئول هستیم که باید به معماری اطلاعات،معماری داده و معماری سازمانی توجه شود.

دبیرکمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک گفت: یکی دیگر از مشکلات امروز ما عدم شفافیت لازم دادهاست که  در حوزه سیاست گذاری باید نسبت به پالایش دادها حساس باشیم.

 گفتنی است دراین همایش از ۲سامانه خدمت رسانی مددجویان در بستر دولت همراه«USSD » و مجوز استفاده از بانک اطلاعات سازمان برای شرکتهای هواپیمایی رونمایی شد.

true برچسب ها : انوشیروان محسنی بندپی بهزیستی مددجویان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت

یک اقتصاددان با اشاره به نقش سامانه جامع تجارت در ایجاد شفافیت در ساختار اقتصادی ایران، درباره مخالفت طلافروشان در ثبت دارایی خود در این سامانه گفت: اعضای این صنف همواره نسبت به بستر‌هایی که منجر به ایجاد شفافیت می‌شوند، معترض‌اند.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «مرتضی افقه» اقتصاددان در گفتگو با بازارنیوز پیرامون مخالفت طلافروشان برای ثبت دارایی‌های خود در سامانه جامع تجارت ایران اظهار کرد: اعضای این صنف همیشه نسبت به پرداخت مالیات و ایجاد شفافیت اعتراض دارند. به عنوان مثال، چند سال پیش که موضوع مالیات بر ارزش افزوده مطرح شده بود، آنها نسبت به اجرای این سیاست مقاومت کردند. در آن برهه زمانی طلافروشان با پیش‌برد چنین رویکردی، دولت را مجبور کردند که اخذ مالیات بر ارزش افزوده را به تعویق بیندازد.


این اقتصاددان با بیان اینکه سامانه جامع تجارت به دنبال ایجاد شفافیت در دارایی طلافروشان است، گفت: این امر اتفاق بسیاری خوبی خواهد بود، اما دولت برای تحقق آن باید اقداماتی را به کار ببرد که از طریق آن بتواند اعتماد اعضای این صنف را به خود جلب کند.


وی همچنین با اشاره به عملکرد سامانه مودیان گفت: فلسفه راه اندازی این سامانه شفاف سازی درآمد تمامی مشاغل به ویژه شاغلان کسب و کار‌های های خاص است. اتصال دستگاه‌های کارت‌خوان به سامانه مودیان در نهایت منجر به شفاف سازی فضای اقتصادی کشور می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: شفاف سازی فضای اقتصادی کشور به ضرر کسانی خواهد بود که فعالیت زیرزمینی دارند، بنابراین، طلافروشانی که می‌خواهند در فضای سالم و یا شفاف به فعالیت بپردازند، با اتصال داده‌های خود به سامانه‌هایی همچون مودیان و یا جامع تجارت هیچ مخالفتی نخواهند داشت. اعضای این صنف همواره نسبت به عملکرد بستر‌هایی که منجر به ایجاد شفافیت می‌شود، معترض‌اند.


افقه در پایان تصریح کرد: استفاده از سامانه‌های نوین یک اقدام قابل قبول و در عین حال منطقی برای هوشمندسازی روند مالیات ستانی از افراد محسوب می‌شود؛ لذا، نیاز است که در این باره تعامل مثبتی میان دولت و اصناف صورت بگیرد تا سیاست‌هایی که منجر به افزایش شفافیت اقتصاد ایران می‌شود بدون هیچ مشکلی به مرحله اجرا برسد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: طلا فروشان ، سامانه جامع تجارت ، شفافیت ، مرتضی افقه ، شفافیت اقتصادی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAN

دیگر خبرها

  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • سرسام آماری؛ چرا داده‌های نرخ تورم بانک مرکزی شفاف نیست؟
  • چرا داده‌های نرخ تورم بانک مرکزی شفاف نیست؟
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان